Tilbagemeldinger vedrørende MindDog Mentaltrænings Forløb

Jeg fik et fint udbytte ud af aftenen, vidste faktisk ikke rigtig hvad jeg kunne forvente og var spændt. Noget jeg skulle vænne mig til i forholdet hvad man er vant til, er at være alene i en undervisningssituation – altså ikke have en hund i den anden ende af snoren. Hunden er ofte mere modig, når den er i snor – tror også at ejeren har det lidt på samme måde, når man kan flytte lidt fokus fra sig selv til hunden. Jeg synes det var godt uden hund, så man kunne arbejde mere koncentreret med sig selv.
Hanne Rohmann
Det udbytte som har betydet mest for mig, er hele den mentale tankegang bag træning / konkurrence, som jeg tror, at jeg vil får megen glæde af fremover (fokus v/visualisering, vinderkortet, etc.). Jeg vil i den nærmeste fremtid arbejde målrettet mod at få indarbejdet mit vinderkort i min træning og til konkurrencer, og vil lige lade den mentale ændring bundfælde sig.
Jette Friis Jørgensen
Der er jo meget at tænke over og huske på – jeg kan rigtig godt lide, at du, Iben, illustrerer tingene, både sprogmæssigt, her tænker jeg på bl.a. det med de negative ord, lydstyrke, og kropssprog – det gør det hele meget nemmere at forstå for mig.
Winnie Larsen
Tak for en anderledes måde at gribe tingene an på. Den første del af kurset har været spændende at deltage i, jeg er begyndt at se på tingene lidt anderledes.
Lene Gestelev
Jeg er jo meget grebet af emnet og synes, det er super-spændende. Det er et flot materiale, I har lavet, og du har en god og medlevende måde at formidle stoffet på. Jeg får i hvert fald rigtig meget ud af det.
Hanne Berg-Madsen
Hermed mange tak for disse gode og veltilrettelagte kursusgange. Jeg vil helt sikkert anbefale det til dem jeg træffer i min træning.
Lilli Lundsgaard