MindDog Performance High

MindDog Performance High (c)

PERFORMANCE HIGH © er vores nye performance og mentaltrænings kursus, som på en weekend tager dig ud på dit livs mentale udviklingsrejse…

Du modtager undervisning samt frokost inkl. drikkelse begge dage.

Har du som hundefør et ønske om, at:

  • Få styr på dine konkurrence nerver!

  • Få den mest optimale træning sammen med din hund!

  • Få styr på dig selv og dit mentale jeg!

  • Få styr på den bedste udgave af dig selv!

  • Få styr på et forvirrende kropssprog!

  • Få evnen til at kunne præstere under pres!

Så søg derfor den hjælp og støtte du har brug for – ingen i denne verden er kommet frem til deres egen succes uden hjælp fra andre.

Så er der kun at komme i gang med Performance High, hvor vi hos MindDog vil hjælpe dig med at komme videre.

Lokalitet

Næste afholdelse af MindDog Performance High sker i Brobyværk;
18. og 19. november 2017.

Tilmelding

Prisen er kr. 1.495,-

Vi afholder MindDog Performance High i hele landet.

Basen er på Fyn, og MindDog Performance High afvikles, såfremt at der min. 10 deltagere.

Næste afholdelse af MindDog Performance High kommer i vores kalender samt på nyhederne ellers er du meget velkommen til at kontakte os, feks. hvis du har deltagere nok til jeres eget hold, så tager vi gerne til jer.

Betalingsbetingelser


Se venligst vores prisside.


Tilmelding.

Ændring i egen tilstand - hjælp fra Performance High

Den menneskelige hjerne er super doven og elsker blot gentagelser og daglige rutiner, og husk på at disse gentagelser og rutiner har vi lavet så mange gange at de er os helt ubevidste, så vi derfor ikke skænker dem en tanke før vi står i situationen og har lavet samme handling igen og igen i vores træning - men samtidig ønskede os et nyt resultat - i grunden lidt tankevækkende at man kan dette!


Det er her vi skal til at arbejde med den menneskelige adfærd, og den menneskelige fysiologi fordi det er her det største udvikling og gevinst ligger godt gemt.

Tænk engang over at de fleste hund er verdens mester i at aflæse kropssprog og det gælder også dit eget som du udsender under din træning og i de situationer hvor du ønsker at præstere det maximale du kan. Rigtig mange hundefører har ingen anelse om deres eget kropssprog, og hvad dette betyder i et samarbejde mellem fører og hund.

Det at skulle holde 100% fokus igennem en rally bane, skænker de færreste hundefører en tanke at dette skulle være et problem for deres hund, men tro mig det er det.

Ligesom vi mennesker er udstyret med et filter inde i vores hjerne, som af ren nødvendighed kun gør os beviste om det som vi nødvendigvis ønsker opmærksomhed på – når vi aktivt har trænet dette. Træner vi det ikke bliver vi bombarderet med millioner af indtryk som vi giver vores hjerne muligheden for at forholder sig til – resultatet heraf er træthed, uoplagthed, og rigtig mange stress symptomer som ikke er sunde for os.

Din hunds filter kører også på højtryk, da du ubevist bombardere din hund med indtryk den naturligvis forholder sig til samtidig med at den prøver at opfylde dine forventninger til at den udfører samme øvelse som du som hundefører er i gang med.


Derfor kræver dette i samme grad en hjælp / støtte til at få ændret den menneskelige adfærd hos hundeførerne som det gør for ændre hundens adfærd.

Holdstørrelse

Der er 10–25 personer på MindDog Performance High