Træning ved MindDog

Træning ved MindDog

Der er forskellige mulighed for træning ved MindDog om du ønsker holdtræning, enetimer, deling af enetimer med en ven, forløb over flere gange, mentaltræning & coaching med mere.

Hold træning

MindDog samarbejder med Nr. Broby Agility Forening omkring afholdelse af holdtræning tirsdage og torsdage. Der er både barn og hund, lydighed, avanceret rally, begynder agility samt fortsætter agility hold. Læs mere hos Nr. Broby Agility Forening.

Træning hjemme i din klub

Er I en klub eller flere, der sammen ønsker, at vi kommer til jer, er dette også en mulighed - vi kommer i hele Danmark.

Ring eller skriv for mere info:
info@minddog.dk
2460 3312
2071 0339

Forventningsafstemning

Ønsker du at deltage på vores hold eller deltage i træningsforløb (med og/eller uden hund), vil vi gerne have en snak om dine forventninger inden du startet, så har vi lidt bedre mulighed for at vi kan indfri netop dine forventninger... så ring til Iben på 2460 3312 (efter kl. 16.00 på hverdage)

Velkommen til træning hos MindDog!

Træningsforløb

Ønsker du derudover hjælp til at kommer videre med dine øvelser, eller er du bare gået lidt i stå, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi arbejder blandt andet med videooptagelse af jeres øvelser, træning uden hund, selvudvikling blandt andet i form af mentaltræningssessions samt meget mere.

Holdstørrelse

Træningen i Nr. Broby Agility Forening er på mindre hold bestående af 4-8 personer med hund.

Vi træner 1-1½ time hver gang med fokus på dine individuelle ønsker om specifikke ting, som skal ses og gennemgåes.

Alle vores hold vil være på deltagernes individuelle niveau.

Vi sætter krav til du selv har ønsker for din træning, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

TRÆNING HOS OS ER IKKE KUN TRÆNING, MEN UDVIKLING AF DIG OG DIN HUND!