Tør du udfordre dig selv? Så tage et forløb med Mental træning – din hund vil elske dig for det!

Hvem er MindDog?

Personen bag firmaet

Iben Marianne Krarup Pedersen

Direktør i MindDog er Iben Marianne Krarup Pedersen, som er uddannet træner i DcH, rallydommer i DcH, rallydommer i DKK, Nose Work dommer i DKK, Nose Work dommer i DcH samt national- og international dommer i distanceridning og uddannet indenfor systemisk coaching og facilitering.

Dertil har Iben erfaring med undervisning i, hund og hest de sidste 15 år og har taget voksen pædagogisk uddannelse i forbindelse med uddannelsen til instruktør.

Uddannet certificeret coach / mentaltræner samt facilitator

Da jeg flyttede til Fyn i 2011 havde jeg trænet egne hunde og undervist på hold i mange år på Sjælland. Flytningen til Fyn gav mig nu en unik mulighed for at nytænke mulighederne for træning af hunde.

Jeg havde Henrik med ude til forskellige arrangementer indenfor hundesport, og hver gang jeg spurgte ham, hvad han syntes, svarede han blot: ”Jeg synes, at det er en mega hård verden”. Dertil at efter hans opfattelse, så var rigtig mange hundeførere helt urimelige i deres krav til deres hunde, og at de ikke mindst havde glemt sig selv i denne ligning med hundetræning.

”Det burde du gøre noget ved i din firmadrøm”, sagde Henrik.

Mine tanker blev kærligt puffet i retning af både at træne hunden i de relevante øvelser, men også at stille krav til hundeførerne, som jo har ansvaret i den anden ende af snoren.

Så min vision blev, at jeg efterfølgende ville undervise og udbyde kurser med hunden i centrum, men nu også starte med at stille krav til hundeførererne. Jo mere jeg begyndte at arbejde med tingene, fandt jeg flere og flere ting, som havde en kæmpe indflydelse på resultatet og motivationen hos både hund og fører.

Fokus og Mentaltræningen indenfor træning så nu sit lys hos MindDog. De første år var ikke de nemmeste, da jeg skulle til at overbevise rigtig mange hundeførere om at de nu skulle til at træne sig selv ved siden af deres almindelige træning af hund.

Modstanden var rigtig stor, og der blev sagt mange ting om dette projekt, herunder også ting som i disse tider ikke tåler dagens lys.

Det føltes som om, at tiden gik virkelig langsom i forhold til mentaltræningsprojektet, men efter at have afholdt et par kurser for et par håndfulde hundeførere, der havde sagt ja til at ”prøve” dette ganske gratis kursus, som ovenikøbet var helt uden hund… hvad tænkte jeg dog på, bgyndte der at ske noget stille og roligt.

I dag kan jeg smile af det, og kan se at min vision for MindDog, hvor jeg arbejder med både hund og fører virkelig ”sparker røv” ja undskyld, men det rykker så vildt, at man tror, at det er løgn.

Jeg driver ved siden af MindDog også firmaet Mind And Coach, som blot handler om fokus og mentaltræning af alle andre mennesker end hundeførere, hvor jeg i 2020 har skrevet kontrakt med verdens største producent af tennis og badminton grej – Yonex – om netop mulig mentaltræning af af alle deres lokale klub hold i Danmark og Scandinavien. I sportens verden er mentaltræning et must, og helt nødvendig hvis man vedvarende vil udvikle sig som menneske og ikke mindst nå sine resultater i sin sport.

Sådan MindDog…og en kæmpe tak til Henrik for tilliden og støtten hele vejen.

Selve navnet MindDog som hvis direkte oversat fra engelsk vil betyde sindhund, var måske ikke så fedt, men alligevel så sidder det fast, at hundeføreren skulle bruge både sit sind, hjerne og hund for at kunne præstere og nå de mål, de opsætter …. Derfor hænger navnet MindDog stadigvæk ved.

Nu efter de første 10 år må jeg bare konstatere, at min drøm og vision har holdt vand hele tiden.

Alle de aktiviteter, som udbydes hos MindDog, har alle en haft et stort eller mindre tvist af den mentale tilgang, hvor mindset, kropsssprog, sproglighed samt det at være konkret er et helt naturligt indhold.

De tusinder af personer, der gennem de første 10 år, har været kursister hos MindDog, har alle fået en oplevelse af at det at træne sin hund også kræver noget af det enkelte menneske.

Jeg må blot sige, at jeg stadigvæk selv efter 10 år kan blive helt høj af at opleve den boble som både hund og fører kan komme i, når der skrues på alle parametre inden or træning af hund og hundefører…. Det bliver jeg aldrig træt af.

Tusinde tak til jer alle, som har været kursist for første gang, samt jer som har været kursist flere gange hos MindDog.

Tak for jeres tillid.

Det betyder mere, end I er klar over!!

Tilknyttede instruktører

MindDog benytter sig løbende af eksterne instruktører, som du kan læse mere om under det enkelte kursus på vores tilmeldingsside.

Vores aktivitetkalender