Vision

Vision

Visionen med MindDog er at tydeliggøre hvad de sportspsykologiske værktøjer kan hjælpe med i forhold til de menneskelige rutiner samt de begrænsninger, som kommer til udslag ved f.eks. træning af hunde.

Selv når det ser nemt ud, kan vi blokere i forhold til situationen, som vi står i, hvorfor forskellige øvelser bliver umulige at udføre, selvom hunden faktisk godt kan fuldføre øvelsen, men vedkommende i den anden ende af snoren bliver en klods om poterne på hunden.

Motivation

Vi bruger de mest moderne sportspsykologiske værktøjer til at motivere dig til selv at løse dine problemer med din træning, og give dig en indsigt i, hvordan det også kan gøres.

Din hund kan meget mere end du forventer, hvis bare du ikke bremser denne udvikling.

Motivation kan blandt andet være i form af selvudviklingssamtaler og individuelle coachingsessions.

Selvudvikling, og ikke mindst selverkendelse, er og bliver kodeorderne til at udvikle dig selv til bedre at bryde rutiner og træffe de for dig rigtige valg.

MindDog byder på …

MindDog tilbyder undervisning, mentaltræning, coaching og kurser, og er en enkeltmandsvirksomhed med tilknyttede konsulenter fra ind- og udland.

MindDog ønsker at stille skarpt på hvordan vi er som mennesker, vores relationer og reaktioner i henhold til vores hund og den træning vi udøver sammen med den.

Selvindsigt og -udvikling

Vi kigger dig “efter i sømmene” og tager en snak om hvad dine forventninger er til dine øvelser / træning med mere. Det er vigtigt, at du skal have den rigtige fornemmelse i kroppen, når du udfører din træning, ellers er det spild af din tid.

Vi er dit “spejl”, og du får pludselig en visuel oplevelse af din egen træning, og ikke mindst din egen væremåde sammen med din hund.

Det handler om at forstå sin egen selvudvikling, i bla. den proces det er at træne hund, og på samme tid få noget ud af det.

Men det kræver mest af alt, at du er klar til en forandring, og kan se fremskridtet – vi sørger for, at du får de rette værktøjer til du selv kan skrue den helt optimale træning sammen for dig og din hund.

Velkommen til MindDog !