Næsearbejde og mennesker

Jeg bliver til stadighed forundret over, at arbejdet med hundens næse kan resultere i, at nogen personer bliver perfide og direkte modbydelig i deres retorik … på sociale medier.

Gad vide om disse personer bruger samme retorik, når de taler med mennesker ansigt til ansigt ?

Jeg har oplevet at man i frustration har gengivet ikke-faktuelle oplysninger, som så heldigvis er blevet rettet efter kontakt.

Jeg har stor respekt for mennesker, som på et konstruktiv grundlag gerne vil tage en snak / diskussion om hændelser, måder at træne på, måder at undervise på … hvor det er nysgerrigheden som slår igennem.

For mig er næsearbejde med hunde faktastisk – også i den henseende, at der aldrig kun er en vej til målet; der er mange veje mod målet – og der er mange svinkeærinder på vejen dertil.

Haps de små guldkorn, som du oplever at få fra forskellige undervisere – og brug dem videre i din træning.

Jeg vil gerne slå et slag for, at vi behandler hinanden på bedste vis – og hvis du er forundret over noget, som jeg laver – at du tager kontakt direkte til mig – i stedet for at gengive 2. hånds beretninger om noget, som du ikke selv har oplevet.

Personlig Coach

“MindDog giver dig værktøjerne, så du kan se, hvorfor det er super vigtigt, at du er 100% klar, når du ønsker forandring.”

Iben Krarup Pedersen – Nr. Broby
TLF. +45 24 60 33 12